|  Psihoterapevtsko svetovanje, psihoanalitična psihoterapija ter psihoanaliza so namenjene vsem, ki se znajdejo v stiski ali si želijo spremembe v življenju.  |

© 2020 by psihoterapevtka.  Več o pogojih uporabe in avtorskih pravicah tukaj.  

Pogoji uporabe spletnega mesta psihoterapevtka. in avtorske pravice spletnega mesta.

Nahajate se na spletnem mestu psihoterapevtka.net. Pogoji uporabe zajemajo tako gostujoče uporabnike kakor uporabnike, ki so posredovali svoje podatke v namene obveščanja. Splošna pravila so sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Ob prijavi na oglaševanje oziroma ob poslanemu vprašanju, se uporabnik zaveže, da se strinja z uporabo njegovih podatkov – imena, priimka in elektronskega naslova, ki jih je navedel ter z vsemi določbami splošnih pogojev uporabe spletnega mesta psihoterapevtka.net, ki so v veljavi v trenutku poslanih informacij.

Pri uporabi spletnega mesta psihoterapevtka.net se mora spoštovati avtorske pravice. Vse vsebine na spletnem mestu psihoterapevtka.net so zaščitene in se smejo uporabljati zgolj v obsegu in na način, kot ju določa zakonodaja, ki ureja varstvo avtorskih pravic in v skladu s pogoji uporabe vsebin, kot so opredeljeni v nadaljevanju. Imetnik vseh navedenih avtorskih pravic je spletno mesto psihoterapevtka.net in njeni zaposleni. To pomeni, da je nedovoljeno kopiranje in/ali prepisovanje vsebin, ki so objavljene na spletnem mestu. V kolikor se vsebine posredujejo in omenjajo, morajo biti temu primerno citirane in označene. Kadar uporabljate avtorsko varovano delo, morate navesti imetnika moralne avtorske pravice in imetnika materialne avtorske pravice. V našem primeru je to v obeh primerih spletno mesto psihoterapevtka.net.

Spletno mesto psihoterapevtka. na elektronska sporočila in vprašanja odgovarja najkasneje v roku desetih dni. Spletno mesto psihoterapevtka. ni dolžno odgovoriti na neprimerno vprašanje ali neprimerno vsebino.